Hver dag benytter veldig mange Nordmenn arbeidstiden siden foran en datamaskin. En undersøkelse med tall fra 2014 viser at 53% av befolkningen bruker datamaskin hver uke på arbeid. Enkelte jobber veldig mange timer årlig foran en PC. Det er derfor viktig å ikke skimte på utstyret som et verktøy for å øke gleden og effektiviteten på arbeidsplassen.

Vi har levert komfortpakker for QRZ Gruppen, og fått positive tilbakemeldinger.

Veldig mange sitter og jobber med tilfeldige tastaturer og datamuser som dukker opp i bedriften og utstyrskvalitet blir satt til side. Ett skikkelig tastatur med mekaniske(eller semi-mekaniske) taster gir feedback når du skriver, det gjør at du vet enkelere når en bokstav er skrevet. Samtidig skjer knappetrykket raskere, slik at du kan skrive langt fortere en tidligere. Skal du kjapt skrive en epost eller ett innlegg? Da sparer ett skikkelig tastatur deg tid fra første stund og gjør det mer fornøyelig.

Det kan høres pirkete ut, men over uker, måneder og år har det betydning.