Det er denne tiden på året igjen. Mange av oss bruker tid og penger på å gjøre andre glad når julen nærmer seg. Og det er nettopp det som for mange er en måte å skape lykke.

Det er mørkere tider og vi har hengt opp lys på husene våre for å hjelpe oss med å holde humøret oppe!

Desember er en mulighet til å samle tankene og lærdom fra året som har vært og sette nye planer for neste sesong.

Tilbakeblikk

Jeg som Freelancer har selv gått igjennom mange utfordringer og gleder dette året. Kanskje den største begivenheten var at jeg for første gang har flyttet. Nesten hele livet har jeg bodd i Ålesund men nå står Kristiansand for tur, og nye opplevelser og bekjentskaper skal lages. Jeg har flyttet hit for å dekke kunnskapshull, jeg studerer bachelor i data vitenskap (Data Science) på Vampus i Kristiansand. Dette blir endel av hverdagen min de neste tre årene.

I tillegg til dette har en tidligere kollega av meg sluttet med sitt eget freelance og jeg har fått i oppgave å ta over noen av hans kunder. Disse ønsker jeg hjertelig velkommen til EZEN!

Riktig God Jul og Godt Nyttår fra EZEN!