Vi vet at du har viktige ting å ta hånd om i bedriften, derfor tilbyr vi en lite tidskrevende og enkelt vei til et godt resultat. La oss ta hånd om det vi kan best, så bruker du tiden på det du ønsker å gjøre. Vi har utviklet nettsider og butikker siden 2013. Mange forskjellige bransjer og behov.

Nettside

Alle nettsider vi lager er responsive og mobilvennlige. Det legges inn enkle SEO verktøy skal at du kan øke trafikken din gjennom Google. Kjøper du eller flytter du domene i samme prosess som nettsiden kan vi hjelpe deg sette opp epostkontoer og skylagring av nettsiden for bedriften(hosting).

Nettbutikk

Ønsker din bedrift å selge på nett, eller er du ikke fornøyd med dagens løsning? Vi kan utvikle nettbutikker basert på WordPress og WooCommerce med integrering til tjenester som Stripe, Nets, Klarna, Fiken og Paypal for å nevne noen. Enten du selger i lavt eller høyt volum kan vi tilrettelegge designet etter hvert firma.

For de fleste av våre kunder, utvikles en Wordpress webside spesialtilpasset slik du vil ha det. Wordpress brukes av 59%(2016) nettsider med CMS(Content Management System). Slik at du som kunde enkelt kan endre innholdet akkurat når det trengs.

Referanser

2022-05-14T18:08:06+02:00

Qrz.no

QRZ Vest AS Qrz Vest AS ønsket å fornøye seg og få en nettside av bedre kvalitet og design. Tilpasset løsning. Vi takker [...]

2022-05-14T18:08:06+02:00

Corcella.no

CORCELLA AS Oppdraget for ny nettbutikk tildelt av Corcella AS. Prosjektet inkluderte ny nettbutikk, svært spesialtilpasset løsning med multifunksjonelle produktsider. Corcella AS [...]